Die hantering van identiteite in Afrikaanse voorgeskrewe romans in Suid-Afrika na apartheid : 'n kritiese evaluering = The treatment of identities in Afrikaans prescribed novels in post-apartheid South Africa : a critical appraisal - Scholtz, Danelle (Centre for Applied Language and Literacy Studies and Services in Africa, 2015)
Bibliography: leaves 59-62.