Poesie en religie : 1) gelykenisse ; 2) die religieuse tematiek in die gedigte van tagtig met spesifieke verwysing na T.T. Cloete se Job-gedigte - Erasmus, Gerald Frederick (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2015)
Includes abstract.