'n Vergelykende studie tussen interpretasies en waardeoordele van literatore en matriekleerlinge, en 'n ondersoek na metodes om semantiese breuke tussen sodanige oordele te oorbrug - Hammann, Hermanus Johannes Richard (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2015)
Bibliography: pages 335-343.