Sekere aspekte van dwelmmisbruik onder jeugdiges in die Kaapse Skiereiland met verwysing na die voorkomende rol van SANRA en die geaffilieerde Dwelm Aksie Komitees - Swart, Corrie Hendrien (Department of Social Development, 2015)
Bibliography: pages 114-123.