Die desentralisasie van die subjek : 'n post-strukturalistiese beskouing van Breytan Breytenbach se Die Ysterkoei moet sweet en ("YK") - Smuts, Susanna Elizabeth (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2015)
Bibliography: pages 190-199.