Martinus Nijhoff se bundel, "De Wandelaar", gesien as tydsverskynsel deur kritiese verwysing na die tema en die styl in die bundel - Van den Heever, Johanna Jacoba (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2016)
Bibliography: p. 198-204.