'n Ondersoek na die verskynsel van drostery vanaf Tenterden Plek van Veiligheid en Bewaring, met verwysing na maatskaplike werk perspektiewe in hierdie verband - Fitschen, Elizabeth (Department of Social Development, 2016)
Includes bibliography.