Die psigo-maatskaplike aspekte van homoseksualiteit:'n veld-en dokumentêre studie met spesiale verwysing na psigiatriese maatskaplike werk in Suid-Afrika - Strydom, Katinka J D (Department of Social Development, 2016)
Vol. 2, Case studies, confidential.