'n Ondersoek na persoonlike indekseerstelsels, insluitende gerekenariseerde stelsels, met spesiale verwysing na die indekseringsbehoeftes van individuele akademici in Wes-Kaapland - Bekker, G D (Library and Information Studies Centre (LISC), 2016)
Summary in English.