Poësie en die politiek van die postmodernisme : 'n ondersoek na die postmodernistiese poësie van Wilma Stockenström - Abrahams, Fernel Rodger (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2016)
Bibliography: pages 184-194.