'n Spieëlse studie : 'n bespreking van kaats- en watersimboliek as moontlike sleutel tot die primordiale dimensie met spesiale verwysing na enkele werke van Wilma Stockenström - Norton, Robert William (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2016)
Bibliography: pages 235-244.