'n Vergelykende ondersoek na die ooreenkomstige beeldgebruik in "Groot ode" van N.P. van Wyk Louw en Die Heengaanrefrein van Wilma Stockenström - Boshoff, Ronell (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2016)
Bibliography: pages 157-163.