Die rol van die outeur in moderne literêre teorie, met spesifieke verwysing na die ek-poësie van Breyten Breytenbach en D.J. Opperman - Fagan, Eduard Wille (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2016)
Bibliography: pages 336-357.