Die referensialiteit van literêre taalgebruik, meer spesifiek die implikasieverskynsels en die rol daarvan vir die interpretasie en evaluering van 'n literêre teks - Snyman, Henning J (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2016)
Bibliography: pages 360-374.