De geschiedenis van een jonge god : mythe, primordialiteit en de representatie van de archetypische adolescent en jonge man in werken uit de moderne Afrikaanse literatuur en de wereldliteratuur - Schaffer, Alfred (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2014)
Bibliography: p. 288-290.