n Kritiese ontleding van die jongste benaderings ten opsigte van die onderrig en evaluering van Afrikaanse letterkunde in die hoërskool - Hammann, Hermanus Johannes Richard (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2014)
Bibliography: leaves 325-332.