Pyn en patos : 'n ondersoek na die kreatiewe krag van pyn vir die skep van patos in en deur literêre tekste - Woest, Nicoline (Afrikaans and Netherlandic Studies, 2014)
Includes bibliographical references (leaves 293-309).