Die Filippense-himne as hermeneutiese sleutel tot die Brief aan die Filippense : 'n Intertekstuele analise en 'n outeurskapattribusiemodel - Steyn, Gert (University of Pretoria, 2025)
Thesis (PhD (New Testament))--University of Pretoria, 2024.