'n Kwalitatiewe ondersoek na die emosionele belewenis van enkele Suid-Afrikaanse blanke geskeide mans - Du Preez, M.S.E. (University of Pretoria, 2025)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 1992.