Trauma, geloofskrisis en Godsbeeld : die bruikbaarheid van die "Traumatic Incident Reduction" (TIR) en die "Eye Movement Desensitisaition and Reprocessing" (EMDR) model vir die pastoraat - Dreyer, Yolanda (University of Pretoria, 2025)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2025.