Die herkoms en die sosiale, ekonomiese en opvoedkundige aspekte van die lewe van die Kleurlinge van Eersterust - Coertze, P.J. (University of Pretoria, 2025)
Dissertation (MA (Cultural Anthropology))--University of Pretoria, 1968.