Die bydrae van ‘n trinitariese leierskapsmodel in ‘n multigodsdienstige onderwysstelsel - Van Wyk, Tanya (University of Pretoria, 2025)
Dissertation (MTh (Dogmatiek en Christelike Etiek))--University of Pretoria, 2025.