‘n Kritiese analise van beskikbare elektroniese woordeboeke vir die nege amptelike afrikatale van Suid-Afrika - Prinsloo, Danie J. (Daniel Jacobus), 1953- (2026)
Dissertation (MA (Applied Language Studies))--University of Pretoria, 2015.