Die ontwikkeling en evaluasie van 'n sensitiseringshulpmiddel vir opvoeders in gesonde persoonlikheidsfunksionering (Afrikaans) - Fiedelday-Van Dijk, Carina (University of Pretoria, 2013)
Thesis (D Phil (Psychology))--University of Pretoria, 2007.