'n Intervensieprogram met die laerskoolkind van die alkoholis : 'n maatskaplikewerkperspektief (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (D Phil (Social Work))--University of Pretoria, 2007.