Die benutting van sandspel tydens spelterapie met die kleuterslagoffer van gesinsgeweld (Afrikaans) - Spies, Gloudien M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.