Riana Scheepers se kortverhale geïnterpreteer binne die raamwerk van die karnavaleske (Afrikaans) - Roodt, P.H. (Pieter Hendrik) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Literature))--University of Pretoria, 2006.