‘n Narratief-kritiese benadering as hermeneutiese raamwerk vir ‘n vergelykende studie tussen die boeke Openbaring en The Lord of the Rings (Afrikaans) - Van der Watt, J.G. (Jan Gabriel), 1952- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (New Testament Studies))--University of Pretoria, 2007.