'n Ondersoek na die aard van en opvattings oor Eugene N. Marais se wetenskaplike prosa (Afrikaans) - Roodt, P.H. (Pieter Hendrik) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DLitt (Afrikaans))--University of Pretoria, 2006.