Suid-Afrikaanse privaatskool-hoofde se siening van inklusiewe onderwys-implementering en skoolontwikkeling (Afrikaans) - Van Rooyen, Jean Wilhelm (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2010.