Graad sewe-leerders van die Wolmer-gemeenskap se persepsies oor hulle toekomsverwagting - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSW) (Play Therapy))--University of Pretoria, 2004.