'n Ondersoek na die houdings van manlike en vroulike polisiebeamptes teenoor die rol van die vrouepolisiebeampte in die Suid-Afrikaanse Polisiediens (Afrikaans) - Theron, A. (Aubrey) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Criminology))--University of Pretoria, 2006.