Lewensvaardigheidsopleiding as MIV/VIGS-voorkomingtrategie : 'n sisteemteoretiese evaluering (Afrikaans) - Schoeman, J.B. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Psychology))--University of Pretoria, 2007.