'n Groepanalitiese eksplorasie van psigiese uitbranding by sielkundiges in die Suid-Afrikaanse Polisiediens (Afrikaans) - Gildenhuys, Assie (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Psychotherapy))--University of Pretoria, 2007.