Aspekte van gereformeerde spiritualiteit in die Nederduitse Gereformeerde Kerk (1850 - 1950) 'n kerkhistoriese studie (Afrikaans) - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 1997.