Missionale kerk-wees en die benutting van die Internet in die plaaslike gemeente met spesifieke verwysing na die webblad (Afrikaans) - Niemandt, Cornelius Johannes Petrus (Nelus) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD)--University of Pretoria, 2013.