'n Prakties teologiese ondersoek na... die vrye lied as ‘n wesenlike deel van die Gereformeerde Kerklied in die Nederduitse Gereformeerde Kerk (Afrikaans) - Clasen, F.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.