Die benutting van groepwerk vir die stimulering van die gedepriveerde kleuter se emosionele ontwikkeling : 'n gestaltspelterapiebenadering (Afrikaans) - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSW)--University of Pretoria, 2009.