Mens en natuur - 'n bronnestudie oor die Bybelse en na-Bybelse perspektiewe (Afrikaans) - Stander, Hennie (Hendrik Frederik), 1953- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Greek))--University of Pretoria, 2005.