Waarde-orientasie as faktor by die gesinsopvoeding van die milieu-benadeelde voorskoolse kind : ouerbegeleidingsimplikasies (Afrikaans) - Pretorius, J.W.M.(Jacobus Willem Martinus), 1936- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2007.