Die ontwikkeling van 'n model vir die samestelling van 'n effektiewe bestuurspan binne 'n finansiële instansie (Afrikaans) - De la Rey, R.P. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Psychology))--University of Pretoria, 2005.