MIV-positiewe huiswerksters se konstruering van hul ervarings van MIV en VIGS binne die werkgewersgesin (Afrikaans) - Ebersohn, L. (Liesel) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.