'n Ondersoek na die behoefte aan ouerbegeleiding by moeders van kleuters in die Frankfort-landdrosdistrik (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.