Die rol van die Kerk ten aansien van herstellende geregtigheid in die Suid-Afrikaanse strafregstelsel : 'n teologies-etiese perspektief (Afrikaans) - De Villiers, D.E. (Dawid Etienne) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Theol))--University of Pretoria, 2013.