‘n Narratiewe lewensgeskiedenis oor die manifestasie van bates by ‘n kleuter met Spina Bifida Miëlomeningoseel (Afrikaans) - Eloff, Irma F. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.