Generiese riglyne vir die implementering van gelyke geleenthede by ‘n groep nie-aangewese werknemers (Afrikaans) - De Beer, J.J. (Johannes Jacobus), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom (Human Resources Management))--University of Pretoria, 2004.