Ontleding van die beleggingsportefeuljes van selfgeadministreerde aftreefondse in Suid-Afrika (Afrikaans) - Oost, E.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom (Financial Management))--University of Pretoria, 2006.