'n Rekenaar-ondersteunde prosedure vir die diagnostiese assessering van aandagafleibaarheid by Suid-Afrikaanse kinders (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Orthodidactics))--University of Pretoria, 2007.