Politiek, etiek en transgressie : 'n kritiese ondersoek na die latere werke van Michel Foucault (Afrikaans) - Schoeman, Marinus J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Philosophy))--University of Pretoria, 2007.