'n Kritiese evaluasie van skuldverligtingsmaatreëls vir individue in die Suid-Afrikaanse Insolvensiereg (Afrikaans) - Boraine, A. (Andre), 1957- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLD)--University of Pretoria, 2004.